Tailor Store rabattkod
Till butiken: Tailor Store
Butik RSS

Tailor Store

På den här sidan listas alla erbjudanden och rabattkoder från Tailor Store. Många av våra besökare hamnar på den här sidan för dom har sök på rabattkod Tailor Store eller Tailor Store rabattkod eller helt enkelt är ute efter en rabatt eller ett erbjudande från Tailor Store. Alla våra erbjudanden och rabattkoder från Tailor Store uppdateras kontorenligt här nedan: rabattkod Tailor Store.

Tailor Store

Skräddarsydda kläder på nätet! Mestadels skjortor. Använd våra erbjudanden och rabattkoder och klicka hem ditt nya favoritplagg redan idag! Fler erbjudanden inom: Kläder.

Säljer:

Chinos, Damkläder, Herrkläder, Pikétröjor, Skjortor, Skräddarsydda Kläder

Tailor Store, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mer info

Har funnits på internet sedan 2003 och klär världen i skräddarsydda kläder över nätet. På Tailor Store är det enkelt, tryggt och roligt att shoppa. Du klickar i hur du vill att ditt plagg ska se ut, väljer vilket tyg du vill ha, vilket mönster och klickar på ett av alla trygga betalsätt. Din order kommer normalt efter 10-15 dagar. Ordar över 1000 kronor är fraktfria. Du har dessutom möjlighet att spara din mått-tabell för kommande ordar. Tailor Store är måna om att ditt plagg ska sitta perfekt och syr upp efter just dina mått! Använd våra erbjudanden och rabattkoder och klicka hem ditt nya favoritplagg redan idag!

Vanliga frågor

Var hittar jag en rabattkod från Tailor Store?

Genom att klicka på gula kupongen ‘KLICKA HÄR’ intill varje rabattkod. Får du din Tailor Store rabattkod. Efter att du har klickat på knappen skickas du till Tailor Store och kan ta del av ditt erbjudandet. Ange din rabattkod vid slutförandet av köpet hos Tailor Store, din rabattkod ser du efter ditt klick.

Hur tar jag del av ett erbjudande från Tailor Store?

Klicka på gula kupongen ‘KLICKA HÄR’ intill varje erbjudande eller rabattkod. Därefter skickas du till Tailor Store och kan ta del av ditt erbjudande.

Varför finns ingen rabatt eller rabattkod från Tailor Store?

Vi jobbar dagligen med att uppdatera alla erbjudanden och rabattkoder från Tailor Store, finns varken en rabattkod, rabatt eller ett erbjudande beror det oftast på att Tailor Store inte har något erbjudanden just nu. Har du hittat en Tailor Store rabattkod som vi inte har på vår sajt så tipsa oss gärna, antingen i kommentarsfältet längst ner på sidan eller via vårt kontaktformulär!

Hur får jag alltid nya Tailor Store rabattkoder?

Fyll i din e-postadress längt upp till höger så får du aktuella erbjudanden och Tailor Store rabattkoder från Dina Rabatter och Tailor Store via mail.

Vad är en rabattkod?

En rabattkod ger dig som kund något extra när du handlar på en webbutik. Det kan antingen vara en rabatt (fast eller procentuell), fri frakt, något på köpet eller något annat som tack för att du handlar hos en viss e-butik.

Rabattkoderna kan gälla för en särskild produkt/tjänst, delar av sortimentet, hela sortimentet eller ge fri frakt. Precis som rabattkuponger så brukar rabattkoder ha en viss giltighetstid.

Du skriver in koden i webbutikens kassa vid slutförandet av köpet och oftast krävs det att rabattkoden skrivs in precis som den är angiven, det vill säga att man gör skillnad på stora och små bokstäver.

Det finns endast fördelar med att använda sig av en rabattkod. Det är helt gratis och du sparar pengar eftersom du får ett bättre pris.

Rabattkod Tailor Store

Till butik: http://www.tailorstore.se

 
 

Aktiva erbjudanden

Just nu 0 aktiva erbjudanden

Inga erbjudanden, rabatter eller rabattkoder hittade

 
 

Utgående erbjudanden

2 utgående erbjudanden
Mer info om: Tailor Store
Tailor Store
Mer info om: Tailor Store
Rösta 100%
Rabattkod:

Tailor Store – 10% rabatt med rabattkod!

Få 10% rabatt på dina skräddarsydda kläder. Designa själv utan extra kostnad. Hur tar du del av... mer ››

Alla erbjudanden från:

Kategori:

Aktiv från/till:

  • 2013-10-13
  • 2014-04-14
Mer info om: Tailor Store
Tailor Store
Mer info om: Tailor Store
Rösta 100%
Rabattkod:

Tailor Store – 50% rabatt med rabattkod

Alla nya kunder får 50% på första plagget med rabattkoden. Kort om Tailor Store Skräddarsydda ... mer ››

Alla erbjudanden från:

Kategori:

Aktiv från/till:

  • 2013-08-04
  • 2013-12-31