Om oss

Dina Rabatter är en webbplats där du hittar massor av aktiva erbjudanden, rabatter och rabattkoder från kända webbutiker. Här hittar du rabattkoder, rabatt-kuponger, rabatter och kampanjer fån många svenska och kända webbutiker. Våra rabatter och erbjudanden uppdateras dagligen och är alltid aktiva.

Vad är en Rabattkod?

En rabattkod ger dig som kund något extra när du handlar på en webbutik. Det kan antingen vara en rabatt (fast eller procentuell), fri frakt, något på köpet eller något annat som tack för att du handlar hos en viss e-butik.

Rabattkoderna kan gälla för en särskild produkt/tjänst, delar av sortimentet, hela sortimentet eller ge fri frakt. Precis som rabattkuponger så brukar rabattkoder ha en viss giltighetstid.

Du skriver in koden i webbutikens kassa vid slutförandet av köpet och oftast krävs det att rabattkoden skrivs in precis som den är angiven, det vill säga att man gör skillnad på stora och små bokstäver.

Det finns endast fördelar med att använda sig av en rabattkod. Det är helt gratis och du sparar pengar eftersom du får ett bättre pris.

Handla utan Rabattkod “ingen kod behövs – Via länk”

Vissa av våra erbjudanden har inga rabattkoder. Det står då “VIA LÄNK – KLICKA HÄR” och då räcker det med att klicka på texten “VIA LÄNK – KLICKA HÄR” och sedan följa länken för att ta del av erbjudandet.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med de flesta kända webbutikerna i Sverige, bland annat: Bokia, , Bubbleroom, Cellbes, LufthansaMQ, Net on Net, Sparto och Tre. Här hittar du alla webbutiker med olika erbjudanden, rabatter och rabattkoder som vi samarbetar med. Vi samarbetar även olika aktörer för komma upp i page rank bla.www.1000lankar.com.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss så är du välkommen att skriva ett meddelande via vårt kontaktformulär: Klicka här!

Har ni en e-butik och vill synas på Dina Rabatter

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär: Klicka här!